Се проценува дека 40-50% од дефектите кои се појавуваат кај моторот, се должат на неквалитетната течност за ладење. И кај денешните дизел мотори, балансот на составните компоненти на средството за ладење, е клучен фактор за ефикасна работа на моторите. Повеќе

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer