Одлични перформанси под каков било притисок. Сметаjте на филтерите на Donaldson кога Ви треба соодветен филтер за Вашата апликација. Повеќе

Donaldson ја заштитува Вашата машинерија и компоненти, врши контрола на нивото на контаминација на системот за хидраулика - во фабрика или во опремата која работи во тешки услови.

Кога Ви треба хидраулична филтрација, побарајте Donaldson филтери, ние со задоволство ќе Ве услужиме.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer