Со подршка на овие компании, Филтрола Филтер успева да покрие повеќе од 99% од пазарот на филтери за лени возила (автомобили, комби возила, пик-апи). 

Сите прозиводители давват максимална гаранција во индустријата, а на Вас почитуван клиенту Ви останува да одберте што најмногу Ви одговара во изборот на филтерите за Вашето возило.


Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer