Филтерите за најновите модели на камиони или автобуси на Scania, MAN, Mercedes, Iveco, DAF, Renault, Van Hool  редовно ги имаме во нашиот магацин. Но не само за најновите модели. Филтрола редовно ги има на лагер и филтерите за воздух, масло, гориво, клима, хидраулика  и за многу постарите модели. Се со цел сите Ваши потреби за филтери да ги задоволите на едно место.

Центрифугалните филтери за Renault или Scania како и филтерите за ad-blue течноста се дел од нашата програма. Сите модели на сушачи за воздух ги имаме во две изведби:

  • сушачи за влага,
  • како и сушачи на влага и истовремено одмастувачи на масло

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer