• Визија

  Да се биде лидер на македонскиот пазар во решенија од областа на филтрацијата. Тоа го постигнуваме со соработка со светските лидери од нашата област, високиот кваликтет на прозиводите кои ги нудиме, квалитетна поддршка на своите клиенти и нудејќи оптимален сооднос помеѓу цената и квалитетот.

  Мисија
  Подобрување, унапредуваче и заштита. Тоа се три моќни зборови кои помагаат во дефинирањето на приоритетите за иднината. Филтрола го подобрува животот на луѓето, унапредува функционирањето на опремата и ја заштитува околината.

 • КВАЛИТЕТ
  • Застапништво на водечки брендови: Donaldson, Filtron, ASAS, Alco итн.
  • Гаранција на производите
  • Систем за квалитет ИСО9001:2015 од страна на BSI
 • АСОРТИМАН И ЛАГЕР :
  • 700 м2 магацински простор со оптимизиран лагер за секоја позиција
  • преку 9.500 различни видови на филтери за:
   • лесни возила, градежни и рударски машини, земјоделска механизација, камиони, автобуси, компресори како и филтери за специјална намена.
   • масло, воздух, гориво, хидраулика, клима, разладно средство
  • Следење на пазарот и воведување на нови производи
 • БРЗ И ТОЧЕН ОДГОВОР - користејќи најсовремени методи и напредна база на податоци 
 • МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР на филтери од еден или повеќе брендови, во зависност од вашите потреби
 • ПОЛИТИКА НА ЦЕНИ - постои градација на клиентите според тоа дали се крајни потрошувачи, трговци или специјализиран дилери
 • ИСПОРАКА – точна и навремена
 • СПЕЦИЈАЛИСТИ Филтрола се занимава исклучиво со увоз и дистрибуција на филтери
 • ИСКУСТВО – 20 години во филтер бизнисот
 • ВЕБ САЈТ
  • редовно се ажурираат податоците и новостите
  • B2B e-commerce системот дава можност за:
   • добивање на точен лагер
   • заменски филтери од други производители
   • следење на заостанати нарачки
   • нови прозиводи на лагер во нашиот магацин
   • кампањи
   • следење на барања, нарачки итн.
   • анкета за задоволството на клиентите
 • ОБУЧЕН КАДАР – секој вработен е обучен за вршење на своите активности
 • ЛОКАЦИЈА – 5 км од центарот на Скопје (мапа)
 • ПАРТНЕРСКИ ОДНОС СО КОМИНТЕНТИТЕ

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer