Ресертификација ISO9001:2015

Нашата компанија успешно го помина процесот за ресертификација за Систем за квалитет ISO9001:2015. Валидноста на новиот сертификат, издаден од сертификационата куќа кoмpанија BSI е до 29.06.2019. На долниот дел од документот постои линк до страната на BSI каде можете да ја проверите валидноста на сертификатот.

Новоиздадениот сертификат претставува мотив повеќе да го подобриме нашето работење, како и повеќе да обрнеме внимание на барањата на нашите клиенти.

 

Филтрола Филтер,

Сите филтери на едно место

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer