Нашата фирма може да ги реши Вашите барањата од областа на филтрацијата на ефикасен и економичен начин. Тоа можеме да го направиме поради:

 • големиот асортиман и доволните колличини кои ги држиме на лагер
 • оригиналниот квалитет на нашите производи
 • конкурентната цена нашите прозиводи
 • нашата доверливост како партнер, бидејќи постоиме на пазарот повеќе од 15 години, се занимаваме исклучиво со филтрација, имаме Систем за квалитет ISO9001 од 2010 година
 • најдобриот електронски систем (B2B),  на македонскиот пазар 

Нашите прозиводи можеме да ги групираме во две поголеми групи:

- филтери и ситеми за филтрација за тешки возила и машини

 • Филтери за Земјоделска механизација
 • Филтери за Градежна механизација
 • Филтери за Камиони и Автобуси

- филтери и системи за филтрација за лесни возила

Типовите на филтери спаѓаат во неколку поголеми групи и тоа:

 • филтери за воздух
 • филтери за масло
 • филтери за гориво
 • филтери за хидраулика
 • филтери за клима / кабина
 • филтери за средство за ладење

 

Нашиот обучен кадар во секој момент ќе Ви помогне да го изберете најдоброто решение.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer