Ресертификација ISO9001:2015

Ве известуваме дека нашиот систем за квалитет е ресертифициран според стандардот ISO9001:2015 со важност до 2025.

Проверете ја валидноста овде.

Нови цени 2021

Поради промена на земја на потекло и преференцијал на одредени филтери, бевме принудени да извршиме промена на цените на одредени ариткли.

СК ISO9001:2015

Ресертификација ISO9001:2015

Нашата компанија успешно го помина процесот за ресертификација за Систем за квалитет ISO9001:2015. Валидноста на новиот сертификат, издаден од сертификационата куќа кoмpанија BSI е до 29.06.2019. На долниот дел од документот постои линк до страната на BSI каде можете да ја проверите валидноста на сертификатот.

Ресертификација ISO9001:2008

Нашата компанија успешно го помина процесот за ресертификација за Систем за квалитет ISO9001:2008. Валидноста на новиот сертификат, издаден од сертификационата куќа кoмpанија BSI е до 14.09.2018. На долниот дел од документот постои линк до страната на BSI каде можете да ја проверите валидноста на сертификатот.

Новоиздадениот сертификат претставува мотив повеќе да го подобриме нашето работење, како и повеќе да обрнеме внимание на барањата на нашите клиенти.

 

ISO9001:2008 Сертификација

Имаме чест да Ве известиме дека нашата фирма на ден 30.09.2010 доби препорака за сертификација од   за успешно имплементирање на

Системот ISO9001:2008.

Нови цени

Ве известуваме дека поради промена на извозните ценовници имаме промена на продажните цени. 

Диплома FILTRON

Потврда за успешна соработка

При денешната посета, г-ѓата Јоана Маркиевич и додели на нашата фирма Диплома за многу добра соработка за фискалната 2011 година. Се надеваме дека во иднина соработката со фирмата FILTRON уште повеќе ќе се развива.

Успешно завршена посета на г-ѓа Јоана Маркиевич

Од 12-14 Април оваа година, г-ѓата Јоана Маркиевич од Филтрон-Полска, ја посети нашата компанија. Разговарано е за досегашните постигнувња, како и за можностите за унапредување на соработката.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer