Имаме чест да Ве известиме дека нашата фирма на ден 30.09.2010 доби препорака за сертификација од   за успешно имплементирање на

Системот ISO9001:2008.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer