Ве известуваме дека нашиот систем за квалитет е ресертифициран според стандардот ISO9001:2015 со важност до 2025.

Проверете ја валидноста овде.

ISO9001:2015_2025

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer