Овозможете му врвни перформанси бна Вашиот мотор со филтерите за масло на Donaldson. Donaldson има комплетна линија за филтреи за масло за дизел машини, почнувајќи од оние со нормален век на работа, како и Donaldson Endurance™ за продолжен век на работа. Повеќе


Филтерите за масло се наменети за отстранување на контаминантите во маслото на моторите со внатрешно согорување. Се појавуваат во повеќе форми и тоа како цилиндрични влошки, навојни, центрифугални итн. Можат да бидат за нормален интервал на промена пропишан о д производителот или пак со продолжен век на работа.

 

 

Филтери за масло за сите модели на возила можете да најдете во нашите магацини.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer