DONALDSON квалитет и околина

Компанијата  Donaldson е целосно посветена на обезбедување на квалитетни производи и да биде одговорен корпоративен граѓанин. Се стреми да ги исполни или надмине барањата на клиентите преку континуирано подобрување на своите активности и одржување на животната средина. Donaldson е сопственик на преку 40 сертификати за квалитет (ISO и TS) како и сертификати за одржување на животната средина. повеќе

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer