Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на FILTRON. Ако сте заинтeресирани ве молиме обратете ни се.

1. К1381А  Kia Sorento III, Toyota C-HR

2. К1384   Volvo Polestar I, S60 III/V60 III, S90 II/V90 II, XC60 II, XC90 II

3. К1425   BMW 2 (G42), 3 (G20/G21), 4 (G22,G23), i4 (G26)

4. К1418   Volvo XC40

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer