DONALDSON заедница

Како дополнување на обезбедувањето на вредност на своите акционери, квалитетни производи на своите клиенти и можности за своите вработени, компанијата Donaldson постојано одржува контакти со локалните заедници. Преку својата фондација и на разни други начини Donaldson поддржува програми и организации кои ги зацврстуваат заедниците. повеќе

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer