DONALDSON за компанијата

Donaldson Company, Inc., е водечки светски производител на системи и резервни делови за филтрација. Основана во 1915 година, Donaldson е технолошки ориентирана компанија, посветена на задоволување на потребите на клиентите, преку иновативни решенија и постојан развој. Donaldson им служи на клиентите во областа на:

 • индустријата
 • моторите
 • собирање прашина (dust collection)
 • производство на електрична енергија
 • прочистувањена компримиран воздух
 • градежна
 • рударска
 • земјоделска (off-road) механизација
 • индустриски компресори
 • тешки товарни возила
 • прехрамбената индустрија

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer