DONALDSON новости

Погледнете го списокот на нови филтери за месец Август 2010.

Погледнете го списокот на нови филтери за месец Јули 2010

Погледнете го списокот на нови филтери од програмата на Donaldson, за месец Јуни 2010.

Компанијата Donaldson е именувана за најдобар добавувач од страна групацијата CNH за 2009.

повеќе

Погледнете го најновиот список на филтери од програмата на Donaldson.

Погледнете го списокот со најнови филтери од програма на Donaldson за месец Април 2010.

Погледнете го списокот со најнови филтери од програма на Donaldson  за месец Март 2010.

Погледнете го списокот со најнови филтери од програма на Donaldson  за месец Февруари 2010.

Подобрениот дизајн проверен и потврден во најтешки услови .

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO