Ново 03.04.05.06 и 07.2014

Почитувани,

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на DONALDSON. Ако сте заинтересирани ве молиме обратете ни се.

AttachmentSize
03.04.05.06 и 07.2014.pdf315.12 KB

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO