Најави се  | DESKTOP
Затвори

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на FILTRON. Ако сте заинтирани ве молиме обратете ни се.

1. PP964/2   VOLVO FH 12, FH 16, RENAULT Truck, KERAX, MAGNUM

2. OE672/9   BMW 2Activ, X1, X2, MINI One III

3. AP103/7   HONDA Civic X

4. AP028/9  BMW 5,6,7,8, X3, X5,X6,X8

5. AP154/7  NISSAN Micra IV, Note (E12)

6. AP105/8  HONDA CR-V  IV