Нови филтери Јули 2020

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на FILTRON. Ако сте заинтирани ве молиме обратете ни се.

1. AK381  MERCEDES BENZ C (W205/A205), GLC

2. OE674/8  HYUNDAI i40, Kona, Tucson II, KIA Ceed, XCeed

3. AP139/9  AUDI A3, TT, SKODA Kodiaq, VW Arteon, Passat, Tiguan

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO