Нови филтери Јануари 2020

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на FILTRON. Ако сте заинтересирани ве молиме обратете ни се.

 

1.  AK376   AUDI A4, A5, Q5 II

2.  PP991/5 AUDI A6, A7 

3.  PE982/6  CITROEN Jumper III, PEUGEOT Boxer III

4.  AK370/3  AUDI  A4, A5 + A5 Cabriolet

5.  K1425A  BMW 3, X3, X4, Z4,  TOYOTA Supra

6.  AM448/1W  SCANIA R 230 - R730 2013->

 

 

 

 

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO