Нови филтери Октомври 2018

Почитувани,

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на DONALDSON. Ако сте заинтересирани ве молиме обратете ни се.

AttachmentSize
Donaldson-New-Products-October-2018.pdf668.99 KB

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO