Нови филтери Април 2013

Почитувани,

Ве известуваме за новите филтери усвоени од страна на DONALDSON. Ако сте заинтересирани ве молиме обратете ни се.

AttachmentSize
Aприл 2013.pdf296.23 KB

Вкрстени ознаки за Donaldson

Вкрстени ознаки за Filtron

Вкрстени ознаки ALCO